.
Kislányként egy nagy doggal nőttem fel. Bill egy egész életre belevéste magát a szívembe. Olyan volt nekem, mint egy nagy testvér. Sokat játszottunk és szinte együtt nőttünk fel. Mindig vigyáztunk egymásra. Sok szép emlékemet és a kutyák iránti szeretetemet köszönhetem neki és édesapámnak.
1995-ben ismertem meg az ír szettert, mint fajtát. Ekkor került a családba Kelly, aki 7 évig volt hűséges társunk.
Egyedi személyisége, az a szeretet amit adott nekünk, hűségessé tett bennünket e fajta iránt. Sajnos 2002 decemberében egy baleset következtében elveszítettük Őt...

Mivel Kelly után nagyon hiányzott egy kutyus a családból, elhatároztuk, hogy újra veszünk egy kiskutyát aki nem lehetett más, csak az a kedves, okos, játékos és rendkívül emberközpontú fajta, a vörös ír szetter.
2003-ban került hozzánk Garden Star's Double Scotch "Rubens". Ruby kedvességének, bájának és persze új barátainknak (Garden Star's kennel) köszönhettük az új hobbynkat. Teljesen véletlenül csöppentünk bele a kiállítások világába.

2006-ban párt is vettünk Rubens mellé, Ő Garden Star's Lollypop"Meggie".Nem hittem volna, hogy nem egy, hanem mindjárt két ír szettert is barátomnak, családtagomnak, szinte gyermekemnek fogok tekinteni.
Ők ketten, lettek kennelünk első tenyészpárja.

222009-ben megszületett az első alom és megalakult kennelünk, mely az
ír országi Mayo megyében található Irishtown-ról kapta a nevét.
Mostanra már hét kutyával élünk együtt a Budapesthez közeli Mogyoródon.
Törekszünk a minőségi, egészséges és idegileg teljesen kiegyensúlyozott kiskutyák tenyésztésére, hogy minél több, szettert kedvelő embernek okozzanak boldogságot azok a kiskutyák, akik kennelünkből kerülnek új otthonaikba.


Vissza az oldal tetejére